طبق نتایج حاصل از بررسی های انجام شده تاکنون میزان شیوع سرطان در بین آتش نشان ها بسیار بالا بوده است. برخی افراد در مشاغل خاص به دلیل روبرو شدن با مواد خاص بیش از دیگران در معرض خطر ابتلا به سرطان هستند.
قرار گرفتن در معرض تابش اشعه، مواد شیمیایی خطرناک و یا دود برخی مواد عوامل تشدید خطر بروز سرطان هستند. آتش نشان ها به طور بالقوه در معرض مواد خطرناک قرار می گیرند، از جمله دوده، بنزین، کلروفرم، استایرن و فرمالدئید. این مواد استنشاق شده یا از طریق پوست جذب می شوند.
برای ارزیابی خطر ابتلا به سرطان در بین آتش نشان ها محققان در دانشگاه سینسیناتی اطلاعات مربوط به 32 تحقیقی را که در گذشته انجام شده بود، بررسی کردند. این تحقیقات شامل اطلاعاتی مربوط به صد هزار آنتش نشان بود.
چهار نوع سرطان در بین آتش نشان ها بسیار شایع است:
آتش نشان ها دو برابر دیگران در معرض خطر ابتلا به سرطان بیضه هستند و احتمال بروز سرطان پروستات در بین آتش نشان ها 28 درصد بیش از دیگران است و به میزان 50 درصد بیش از دیگران در معرض ابتلا به لنفوم غیر هوچکین و مولتیپل میلوما هستند.
بررسی های انجام شده نشان داده اند که محافظت و معاینات مداوم آتش نشان ها در اولویت قرار دارد و آتش نشان ها پس از انجام هر ماموریت کاملا مورد معاینه و بازبینی قرار بگیرند.
دیگر سرطان هایی که آتش نشان ها را تهدید می کند، سرطان روده بزرگ، مثانه، کلیه ها و مغز می باشد.
آمار مربوط به سرطان نشان می دهند که: 22 درصد از کل جمعیت جهان به سرطان مبتلا هستند، در حالیکه این درصد در بین آتش نشان ها 68 درصد است.
میزان هورمون تستوسترون و دی هیدروتستوسترون درریزش مو دخالتی ندارد و به میزان حساسیت فولیکول های مو بستگی دارد. این حساسیت توسط ژنها بوجود می آید. ژنها باعث می شوند که فولیکول های مو با هورمون تستوسترون درتعامل باشند. اگرگیرنده موها ضعیف باشد، دریافت سطح اندکی از DHT به ریزش آن کمک خواهد کرد.