کم خوابی

همه ما عادت های بدی داریم که به سلامت جسمی و ذهنی ما آسیب می رسانند. اما برخی از این عادت ها به مغز ما آسیب می رسانند. یکی از این عادت های بد بی خوابی است که باعث زوال عقل و آلزایمر می شود. بهتر است ساعات خواب منظمی داشته باشید. اگر دچار مشکلات خواب هستید از نوشیدن الکل و کافئین در شب اجتناب کنید و برای اتاق خواب خود محیطی آرام فراهم کنید.

تنهایی زیاد 

انسان یک موجود اجتماعی است و باید در دنیای واقعی با دیگران ارتباط برقرار کند. تعداد دوستان در دنیای مجازی معیار مناسبی برای اجتماعی بودن افراد نیست. افرادی که دارای دوستان صمیمی و نزدیک هستند، به مراتب شادتر از دیگران هستند. به علاوه احتمال مبتلا شدن آنها به آلزایمر نیز کمتر خواهد بود. اگر احساس تنهایی می کنید، بهتر است فعالیت هایی را شروع کنید که ملزم شوید با دیگران ارتباط داشته باشید.

خوردن هله هوله و فست فود بیش از حد 

بخشی از مغز که به یادگیری، حافظه و سلامت روحی مربوط می شود، در افرادی که غذاهایی مانند همبرگر، فست فود، چیپس و نوشابه های گازدار زیاد می خورند، کوچکتر است. مصرف مواد غذایی مانند میوه، غلات سبوس دار، آجیل و سبزیجات برگ سبز به عملکرد بهتر مغز کمک کرده و روند انحطاط مغز را آهسته می کنند. پس این بار که برای خرید به سمت فروشگاه رفتید، به جای یک بسته چیپس بهتر است آجیل بخرید.

استفاده طولانی مدت از هدفون 

گوش دادن به آهنگ همراه با هدفون و با صدای خیلی بلند تنها ظرف 30 دقیقه به گوش آسیب می رساند. اما این آسیب محدود به گوش نیست. از دست دادن شنوایی در افراد مسن به مشکلات مغزی مانند آلزایمر و از دست دادن بافت مغز مربوط می شود. به این دلیل که مغز باید به سختی کار کند تا مطالب بیان شده در اطراف را درک کند و به علاوه این مطالب در حافظه ذخیره نمی شوند. بنابراین صددای موسیقی را کم کنید و سعی کنید بیش از دو ساعت در روز با هدفون موسیقی گوش ندهید.

عدم تحرک جسمی 

هر چه کمتر ورزش کنید، بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل و آلزایمر خواهید بود. به علاوه کم تحرکی منجر به بروز مشکلاتی مانند دیابت، بیماری قلبی و فشار خون بالا می شود – همه این موارد خطر ابتلا به آلزایمر را تشدید می کنند. لازم نیست مانند دونده های ماراتن ورزش کنید. می توانید به مدت نیم ساعت در حیاط منزل یا پارک نزدیک خانه قدم بزنید. مهم این است که این کار را حداقل سه روز در هفته انجام دهید.

سیگار کشیدن

سیگار کشیدن باعث کوچک شدن مغز می شود که اتفاق خوبی نیست. این امر حافظه شما را خراب کرده و خطر ابتلا به زوال عقل و آلزایمر را دو برابر می کند. به علاوه سیگار کشیدن منجر به بروز بیماری های قلبی، دیابت، سکته مغزی و فشار خون بالا می شود.

پرخوری

اگر پرخوری کنید – حتی غذای مقوی و سالم – مغز قادر به ساخت شبکه های قوی ارتباطی برای فکر کردن و به خاطر سپردن نخواهد بود. پرخوری برای مدت طولانی باعث افزایش وزن خطرناک می شود که مشکلاتی مانند دیابت، بیماری قلبی و فشار خون بالا را در پی خواهد داشت.

اقامت طولانی مدت در محیط تاریک 

اگر نور طبیعی به اندازه کافی به بدن شما نرسد، دچار افسردگی خواهید شد و این امر عملکرد مغز را مختل می سازد. به علاوه تحقیقات نشان داده اند که نور خورشید به عملکرد بهتر مغز کمک می کند. 

نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران نشانی بهترین مراکز لیزر موهای زائد ایران